TIP EXPERTA -21.kolo OP : Jedovnice zaváhají doma, tak tipuje Marek Krátký

0

      Tip na 21 kolo nám poskytl povolaný muž. Marek Krátký vyhrál anketu o hráče 19 kola a jako bonus dostal možnost natipovat výsledky kola následujícího. Samozřejmě, že věří v sílu svého celku a v to, že si bod odvezou z Jedovnic. Jinak nepřipouští žádné velké překvapení.

TJ Vilémovice - TJ Sloup, TIP: 1, tip na výsledek  2:0

Sloupští umí sebrat body silným týmům, ale v tomhle případě si myslím, že Vilémovice dvakrát po sobě body doma neztratí a získají plný bodový zisk.

  

SK Jedovnice - TJ Šošůvka, TIP: 0, tip na výsledek 2:2

Těžko se mi hodnotí zápas, který mě čeká navíc proti Jedovnicím. Mají kvalitně poskládaný tým a v minulém kole porazili Vilémovice a rázem jsou lídrem okresního přeboru. Na jaře, ale v domácím prostředí dokázali porazit pouze oslabený Vavřinec a dvakrát remízovali.Nemáme co ztratit a věřím, že se nám bude dařit a Jedovnice potrápíme.

 

 ASK Lipůvka - Sokol Olomučany, TIP: 1, tip na výsledek  3:1

Lipůvka si bude chtít spravit chuť poté, co dostali 7golový příděl v Šošůvce. Očekávám, že si domácí s chutí zahrají fotbal a připíší si 3 body.            

 

 AFK Letovice - FK Kunštát B, TIP: 1, tip na výsledek  3:2

Letovickým se nedaří a potřebují body jako sůl a myslím, že si připíší první body na jaře a porazí Kunštát, který bude bez posil z ‘A‘ týmu.

  

TJ Vavřinec - TJ Rudice, TIP: 0, tip na výsledek 1:1

Vavřinci se na jaře v domácím prostředí daří, ale Rudice to bude těžký oříšek. Očekávám vyrovnané utkání s remízou na konci utkání.

 

 TJ Doubravice nad Svitavou - FC Olešnice, TIP: 1, tip na výsledek  2:1

Olešnici se venku moc nedaří a zatím hledají formu z podzimu. Naopak Doubravice doma na jaře zatím neztratila ani bod a tuším, že v tom bude pokračovat i v tomto zápase.

  

Sokol Vysočany - Sokol Kořenec , TIP: 1, tip na výsledek 5:1

Kořenec z venku moc body nevozí a bude tomu i v tomhle kole. Naopak Vysočany jasný favorit tohoto utkání. S hrou, kterou předvádí, si zastřílí proti Kořenci.

 

 

 

 

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou